Zbor deasupra Vârfului Omu și al împrejurimilor
60min (1-3 pasageri)

Punct decolare și aterizare: Aerodromul Piatra Craiului

Descriere zbor

Obiective turistice:

– Platoul Bucegi și Vârful Omu de la 10 000 de picioare
– Crucea Eroilor de pe Caraiman
– Lanțul muntos Piatra Craiului
– Cetatea Râșnov
– Castelul Bran
– Rezervatia de Urși Libearty de la Zarnești 🐻
– Centrul istoric Brasov.

Bucurați-vă de o experiență unică la mare inaltime deasupra minunatului Platou Bucegi și a Vârfului Omu, reperul principal al acestui zbor, cu o priveliște panoramică de neuitat asupra împrejurimilor Brasovului. Zborul de agrement de 60 de minute vă va oferi ocazia să admirați întreaga regiune dintr-o perspectivă privilegiată, cu imagini spectaculoase asupra Munților Făgăraș, Lantul Carpatic si a Transilvaniei.

Fiți pregătiți să vă lăsați captivați de priveliștea uluitoare oferită de natură, cu formele naturale impresionante ale Carpaților, cheile și canioanele uimitoare, și cu pădurile de conifere întinse până la orizont.

Puteți admira Castelul Bran, care a servit drept inspirație pentru faimosul personaj Dracula, precum și Cetatea Rasnov, care dateaza încă din secolul al XIV-lea și oferă o perspectivă unică asupra regiunii. De asemenea, veți putea admira centrul istoric al orașului Brașov, cu clădirile sale medievale și Piața Sfatului

În timpul zborului, veți putea admira frumusețea naturală a Munților Piatra Craiului și Masivul Postăvarul, cu crestele lor impunătoare și culmile stâncoase, care vă vor lăsa o impresie de neuitat. De asemenea, veți putea vizualiza și Rezervația De Urși Libearty Zărnești, care oferă o experiență unică de întâlnire cu urșii în habitatul lor natural.

Puteți fotografia aceste momente de neuitat și să le împărtășiți cu prietenii și familia. Echipa noastră de piloți profesioniști și experimentați vă vor ghida într-un zbor sigur și confortabil. Experimentați senzația de zbor deasupra uneia dintre cele mai frumoase regiuni ale României.

Nu pierdeți ocazia de a trăi această aventură uimitoare. Rezervați acum și pregătiți-vă să fiți impresionați de frumusețea naturală și cultura locală, cu un zbor de neuitat peste Platoul Bucegi și împrejurimile Brașovului!

Galerie foto

Informatii traseu

Informatii pilot și experiența acestuia

Pilot: Andrei Mocanu

Experiență zbor: 400h+

Experiență zbor în ultimile 12 luni: 200h+

Tip licență: -ULM (A) -PPL (A) -FI

Experiență ZENITH ZODIAC CH 601 XL 70h+

Experiență Cessna FR172 Reims Rocket 50h+