Politica de confidențialitate

Ultima Actualizare la 12.01.2024

Data intrării în vigoare 12.01.2024

Această Politică de Confidențialitate descrie politicile platformei ZborCuAvionul, email: contact@zborcuavionul.ro, telefon: +40743134333 cu privire la colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru web (https://zborcuavionul.ro). („Serviciul”). Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, vă dați consimțământul cu privire la colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. în conformitate cu această Politică de Confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu accesați sau să utilizați Serviciul.

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment fără notificare prealabilă și vom posta Politica de Confidențialitate revizuită pe Serviciu. Politica revizuită va fi efectivă în termen de 180 de zile de la momentul când Politica revizuită este postată pe Serviciu, iar accesul sau utilizarea dvs. continuată a Serviciului după acest moment va constitui acceptul dvs. al Politicii de Confidențialitate revizuite. Vă recomandăm, prin urmare, să revizuiți periodic această pagină.

Informațiile pe care le colectăm:

Vom colecta și procesa următoarele informații personale despre dvs.:

Nume

Email

Telefon Mobil

Păstrarea Informațiilor Dvs.:

Vom păstra informațiile dvs. personale cu noi pentru 90 de zile până la 2 ani după ce utilizatorul își închide contul sau pe cât timp avem nevoie pentru a îndeplini scopurile pentru

care au fost colectate, conform detaliilor din această Politică de Confidențialitate. Putem fi nevoiți să păstrăm anumite informații pentru perioade mai lungi, cum ar fi înregistrările/raportările în conformitate cu legea aplicabilă sau pentru alte motive legitime, cum ar fi aplicarea drepturilor legale, prevenirea fraudei, etc. Informații anonime și informații agregate, care nu vă identifică direct sau indirect, pot fi stocate pe termen nelimitat.

Drepturile Dvs.:

În funcție de legea aplicabilă, puteți avea dreptul de a accesa și corecta sau șterge datele dvs. personale sau de a primi o copie a datelor dvs. personale, de a restricționa sau de a vă opune procesării active a datelor dvs., de a ne solicita să partajăm (portăm) informațiile dvs. personale către o altă entitate, de a retrage orice consimțământ acordat pentru a procesa datele dvs., dreptul de a depune o plângere la o autoritate de reglementare și alte drepturi care pot fi relevante în conformitate cu legile

aplicabile. Pentru a exercita aceste drepturi, puteți să ne scrieți la contact@zborcuavionul.ro. Vom răspunde solicitării dvs. în conformitate cu legea aplicabilă.

Vă rugăm să rețineți că, dacă nu ne permiteți să colectăm sau să procesăm informațiile personale necesare sau să retrageți consimțământul de a le procesa pentru scopurile necesare, este posibil să nu puteți accesa sau utiliza serviciile pentru care au fost solicitate informațiile dvs.

Cookie-uri, etc.

Pentru a afla mai multe despre cum folosim acestea și opțiunile dvs. în legătură cu aceste tehnologii de urmărire, vă rugăm să consultați Politica de Cookie-uri.

Securitate:

Securitatea informațiilor dvs. este importantă pentru noi și vom utiliza măsuri rezonabile de securitate pentru a preveni pierderea, utilizarea incorectă sau modificarea neautorizată a informațiilor dvs. sub controlul nostru. Cu toate acestea, dată fiind riscurile inherent, nu putem garanta securitatea absolută și, în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea informațiilor pe care le transmiteți către noi și o faceți pe propriul dvs. risc.

Plângeri / Ofițer de Protecție a Datelor:

Dacă aveți orice întrebări sau preocupări cu privire la procesarea informațiilor dvs. care sunt disponibile la noi, puteți trimite un email la contact@zborcuavionul.ro.

Vom trata preocupările dvs. în conformitate cu legea aplicabilă.