Despre noi

Povestea noastră despre platforma Zbor cu Avionul și pasiunea pentru aviația generală a început într-o zi de vară în Marea Britanie, când am primit cadou de la soția mea un voucher de zbor de 60 de minute, în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase școli de formare a piloților din UK.

După această experiență, m-am simțit inspirat și fascinat de modul în care comunitatea aviației generale a reușit să creeze o infrastructură eficientă, care să permită accesul la zboruri, la costuri reduse și am decis că vreau să fac parte din acea comunitate.

Am observat că aviația generală din Regatul Unit este într-o continuă dezvoltare și inovare, cu o mare varietate de avioane și servicii disponibile pentru toate nevoile și bugetele. Am realizat că aviația generală poate fi o modalitate accesibilă de a experimenta libertatea și aventura zborului și am simțit nevoia să împărtășesc această experiență cu alții.

Am revenit acasă, unde am continuat să zbor și să privesc România dintr-o perspectivă panoramică iar astfel am avut prilejul să întâlnesc oameni minunați, care m-au inspirat și care sunt la fel de pasionați de aviația generală ca și mine.

Deși este o pasiune care atrage mulți oameni datorită sentimentului de libertate și aventură pe care îl oferă, zborul la bordul unui avion mic, personal, îți permite să vezi lumea cu o altă perspectivă și să experimentezi senzații unice. Din păcate, aviația generală poate fi și o pasiune costisitoare, ceea ce face ca mulți să se sperie de costuri și să renunțe la ea înainte de a începe.

Deși costurile implicării în aviația generală pot fi ridicate, este important să știm că există modalități de a reduce aceste costuri. Una dintre aceste modalități poate fi împărțirea cheltuielilor cu prietenii sau membrii unei comunități de aviatori cu aceleași interese.

Am înțeles că este important să nu ne lăsăm descurajați de costuri și să ne concentrăm pe experiența unică pe care o oferă această pasiune.

Toate aceste experiențe mi-au inspirat dorința de a contribui la dezvoltarea aviației generale în România. Am decis să lucrez la dezvoltarea unei platforme, menită să ajute comunitatea pasionaților de aviație, în special piloții, să capete mai multă experiență de zbor, dar la un cost redus și care să inspire și publicul care poate participa la zboruri în regim de cost-sharing în calitate de pasageri și să se bucure de experiența zborului de agrement.

În cele din urmă, implicarea mea în dezvoltarea platformei Zbor cu Avionul a fost inspirată de experiențele mele de zbor din Marea Britanie și din dorința mea de a împărtăși această experiență cu cât mai mulți oameni în România.

Astfel, am reușit să dezvoltăm platforma și să o lansăm cu succes. Suntem mândri să fim prima platformă de zboruri în regim cost-sharing care a semnat Safety Charter-ul în cooperare cu Agenția Europeană pentru Siguranța Aviației în vederea promovării siguranței zborurilor necomerciale ale aviației generale, practicate în aeronave ușoare, din România.

Pe platforma noastră, piloții pot să se conecteze cu alți piloți și să împărtășească cunoștințe și să împartă costurile directe ale zborului, iar publicul poate să participe la zboruri în regim de cost-sharing în calitate de pasageri și să descopere frumusețea zborului de agrement. Zbor cu Avionul este soluția perfectă și pentru cei care doresc să exploreze cele mai frumoase zone din România, cum ar fi regiunea Transilvaniei unde puteți admira priveliști spectaculoase deasupra Platoului Bucegi și a Vârfului Omu, faimosul Castelul Bran, Cetatea Râșnov cu fortărețele sale sau centrul istoric al orașului Brașov, cu clădirile sale medievale și Piața Sfatului.

Indiferent dacă sunteți pasionat de aventuri sau doar doriți să vă bucurați de peisajele minunate ale României, Zbor cu Avionul vă va îndeplini visul de a zbura și a explora cele mai frumoase zone din țara noastră. Vă așteptăm cu drag să vă alăturați comunității noastre și să vă bucurați de o experiență de neuitat! Ne bucurăm că putem ajuta la dezvoltarea aviației generale în România și să oferim oportunități de zbor la costuri reduse. Cu un Zbor cu Avionul, oricine poate experimenta bucuria zborului și poate descoperi frumusețea țării noastre dintr-o perspectivă cu totul unică și încântătoare.