Zbor deasupra Piatra Craiului și al Castelului Bran
40min (1-3 pasageri)

Punct decolare și aterizare: Aerodromul Piatra Craiului

Descriere zbor

Obiective turistice:
– Crucea Eroilor de pe Caraiman
– Vârful Postăvaru
– Cetatea Râșnov
– Castelul Bran
– Rezervatia de Urși Libearty de la Zarnești 🐻
– Centrul istoric Brasov.

Bun venit la zborul nostru panoramic de 40 de minute peste frumoasele regiuni montane ale României, cu Piatra Craiului și Castelul Bran ca puncte de reper principale. În timpul zborului nostru, veți admira vârfurile mărețe ale Carpaților, priveliști spectaculoase ale pădurilor luxuriante și ale văilor adânci și strălucitoare ale râurilor.

Vom survola si veți putea admira Cetatea Rasnov inconjurate de zidurile sale impunatoare, centrul istoric al orașului Brașov, cu clădirile sale medievale și Piața Sfatului. Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase zboruri deasupra munților din România!
Vă vom oferi o experiență memorabilă cu echipa noastră experimentată și pregătită pentru a vă ghida zborul și a vă oferi informații interesante despre locurile pe care le survolăm. În plus, avem o gamă largă de opțiuni pentru personalizarea zborului dvs., astfel încât să puteți alege cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră. Rezervați acum un loc la bordul nostru și pregătiți-vă să fiți uimiți de frumusețea naturală a acestei regiuni unice din România.

Galerie foto

Informatii traseu

Informatii pilot și experiența acestuia

Pilot: Andrei Mocanu

Experiență zbor: 400h+

Experiență zbor în ultimile 12 luni: 200h+

Tip licență: -ULM (A) -PPL (A) -FI

Experiență ZENITH ZODIAC CH 601 XL 70h+

Experiență Cessna FR172 Reims Rocket 50h+