Zbor deasupra Brașovului și al Cetății Râșnov
30min (1-3 pasageri)

Punct decolare și aterizare: Aerodromul Piatra Craiului

Descriere zbor

Obiective turistice:
– Cetatea Râșnov
– Castelul Bran
– Rezervatia de Urși Libearty de la Zarnești 🐻
– Centrul istoric Brasov.

Bun venit la zborul nostru panoramic de 30 de minute deasupra frumosului oraș istoric Brașov și a Cetății Râșnov, două dintre cele mai importante atracții turistice din România. În timpul zborului de agrement, veți avea o priveliște panoramică a orașului Brașov, veți admira arhitectura istorică a vechilor clădiri și a bisericiilor, precum și străzile înguste și pline de farmec ale orașului. În plus, veți putea vedea de sus faimoasa Cetate Râșnov, o cetate fortificată cu o istorie bogată și cu o arhitectură impresionantă.

La bordul nostru, veți fi ghidați de un pilot experimentat, care vă va oferi informații interesante despre locurile pe care le survolăm și veți avea ocazia să faceți fotografii uimitoare din înălțimi. Pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută, avem o gamă largă de opțiuni de personalizare a zborului, astfel încât să puteți alege exact ceea ce doriți.

Rezervați acum un loc la bordul nostru și pregătiți-vă să descoperiți Brașovul și Cetatea Râșnov dintr-o perspectivă complet nouă!

Galerie foto

Informatii traseu

Informatii pilot și experiența acestuia

Pilot: Andrei Mocanu

Experiență zbor: 300h+

Experiență zbor în ultimile 12 luni: 100h+

Tip licență: -ULM (A) -PPL (A) -FI

Experiență ZENITH ZODIAC CH 601 XL 10h+

Experiență Cessna FR172 Reims Rocket 10h+